Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ennek a betűtípusnak mi lehet...

Ennek a betűtípusnak mi lehet a neve?

Figyelt kérdés

hamarosan jön az új Pókember film. Nagyon tetszik neki a logója.

valaki nem tudja milyen betűtípus lehet?

link a logóról: [link]

#Pókember #betűtípus #Pókember hazatérérs
2017. jún. 16. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Megtudtam neked koszonhetoen, hogy "A nyers burgonya akár 5 cm-rel növesztheti meg a péniszed!"

Megtudtam azt is, "Túl gyorsan élvezel el? Nézd, hogyan bírhatod elélvezés nélkül 4-5 óráig! VIDEÓ!"

Végul, de nem utolsó sorban, "5 módszer a könnyű, műtét nélküli mellnagyobbításra"

Ráadásként "Tudd meg, hogyan élvezhet el tőled a csajod! Használd ezt 5 perccel szex előtt.."

Kosz, ez sokat segített. :)

2017. jún. 16. 22:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Első válazoló, Mi a retek?

Nem tud senki rendesen válazolni ezen a b..zi oldalon?

2017. jún. 16. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:

#2: Az általad linkelt oldal egy csomó ocsmány szexreklámot tol az ember pofájába, legalább használhatnál valami tisztességes képtárhelyet.

Ami a betűtípust illeti: minden filmhez új fontot kreálnak a szakemberek, senki sem fog vagyonokat fizetni a font eredeti alkotójának a használatért.

2017. jún. 17. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Képfeltöltés. Honnan kellett volna tudnom hogy szexreklámoat tartalmaz? Nekem miért nem mutat egyet sem? Minden kérdésnél, akárki ki tesz kérdést. Mindenki kötekszik. A sok nokedli eluralta ezt az oldalt... Mintha én tehetnék róla hogy szexreklámos az oldal. Használjatos adblockot. Bocs hogy feltettem kérdést. Ha nem teszek ki a betűtípusról képet, akkor meg azért vagyok lecseszve.
2017. jún. 17. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Megvan a Font :D
2017. jún. 17. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy elnézést. nem tudtam hogy az oldal szexreklámos. Azt hittem hogy kötekszik a válaszoló, vagy valami dilinyós..... XDDD. DE az oldal akkor is kezd fos lenni, asok nokedlitől XDDD . Bunkó kötekedő emberek XDDD
2017. jún. 17. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor kérem atisztességes képtárhelyet, ha már ez tisztességtelen XDDDDD Besazrok
2017. jún. 17. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:
jajj, szexreklám brühühü :D Eddig akármilyen kérdést olvastam itt az oldalon, mindenhol ezt a képtárhelyet használják. érdekes már nem köt bele: Gondolom a képet nézik, és nem a szexreklámokat :D MINTHA ÉN TUDTAM VOLNA HOGY SZEXREKLÁM JELENIK MEG! DIKKMÁN. A BETŰTÍPUS MEGVAN :D Még hogy külön készítik XDDD. lehetséges :D De megvan az a lényeg :D éS KÖSZÖNÖM MAGAMNAK, mert más nem volt hajlandó segíteni, csak leszólni :D Na mind1 ha nevetni aakrok, tudom hogy erre az oldalra kell jöjjek :D
2017. jún. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!