Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS:GO miért nem akar velem...

CS:GO miért nem akar velem senki tradel-ni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy szeretnék belefogni egy kicsit komolyabban a csgo skinekkel való kereskedésbe, azaz inkább a cserélgetésbe. Néztem jó pár videót, értem is a lényeget, mégsem vagyok túl sikeres. Ugye ennek az egésznek az a lényege, hogy pl. csgolounge-n keresel magadnak egy partert akivel cserélsz, és próbálsz profitot nyerni. Tehát ha van egy skined, ami pl 1$ akkor azt elcseréled valakivel egy kicsit értékesebbre, pl egy 1.12$-os skinre. Nálam ez nem működik. Akárhányszor cserélni szeretnék valakivel, mindig visszautasít... Sőt, volt egy gyerek aki azzal fenyegetett, hogy reportol scammelésért, amikor cserélni akartam vele egy 6centel értékesebb skinre... Mit csinálok rosszul? Másnál ez a módszer működik?

2017. jún. 16. 20:56
 1/3 A kérdező kommentje:
partnert*
2017. jún. 16. 20:57
 2/3 Surpielele ***** válasza:

1.Keress olyan cuccokat aminek stabil az ára...(ak|redline, five-sev.|case hardened)

Ezeket nagyon "eszik". (Amik most jöttek be azokat hanyagold...)

2.Próbálj meg nagyobb szintű "tradert" keresni, mert neki valszeg nem számít 6-8cent.

3.Trade-bottal soha ne tradelj! Kb. kér 1$/€ overpayt...ami neked valszeg nem éri meg.

Ui.:ha úgygondolod küldök egy linket és ha találsz olyan cuccot nálam akkor tradelhetünk. ;)

2017. jún. 17. 07:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még nem állok olyan jól. Van egy 1$-s AWP Worm God-om, és a napokban megvettem életem első kulcsát. (színözön 2) Abban reménykedem, hogy talán egy kulccsal könnyebben tudok majd kereskedni :D Köszi a tippeket! Ja, és ha gondolod küldhetsz egy trade linket :)
2017. jún. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!