Mekkora az esélye annak, hogy lesz valaha sims 5?
Én úgy gondolom, hogy muszáj, hogy legyen 5. része, mivel a 4-et nagyon elbaszták, alapvető dolgokat hagytak ki belőle, mint pl a tipegők, medence, autók. A a kiegészítők se a legminőségibbek, értelmetlen kiegészítőket dobnak ki és már eltelt bizonyos idő az első kiegészítő kikerülése óta, mióta megjelent a sims 4 és egy évszakokkal kapcsolatos kiegészítő nem jelent meg, vagy az állatokkal sem pedig a tovább tanulással és felnőtté válással. Nagyon rámentek arra, hogy modern legyen a sims 4 és minket mintázzanak, hogy állandóan a gépen és a telefonon lógunk, az alapvető lételemű és általános dolgok köddé váltak, lehet hogy az új fejlesztők baszták el, de valami nagyon trehány munkát végeztek. Ezen felül a grafika is elég gyerek szinteket súrol, mivel a sims 3 nem a legújabb, még is sokkal realisztikusabb külsőt sugall a simmeken, a haj sokkal élethűbb, szálasabb, a fény is élethűen verődik vissza rajta, a bőrük is emberien viszonyul különböző fényviszonyokhoz és a szemük is csillog a fény hatására, ezt ahhoz képest hogy a 4 újabb, és sokkal több lehetőség áll előtte a technológiai fejlettségnek köszönhetően, kihagyták belőle, az azért elkeserítő ha egy sokkal régebbi kiadás többet tud, mint egy újabb ami százszor többet tudhatna. Úgy vélem, ha ezzel, a 4-el fejeznék be a sim iparágat, hatalmas csalódást kreálnának... én mióta élek simsezek, csalódnék, hisz 7-8 éves koromban már ezen függtem... szerintem ha az összes eddigi sims játékot, nem csak az 1-et, 2-őt és 3-at hanem a más sims-el kapcsolatos játékokat is alapúlveszik (pl simcity, simearth és sorolhatnám, keress utána ha érdekel mennyi sims van a sims 1-2-3-4-en kívül) és játszanának vele, és levonnák a tanulságot, rájönnének, hogy a 4-et már az alapjaiban elbaszták és ez vígasztalást és kiengesztelést érdemel egy 5. rész formájában, ami minden újat tartalmaz és minden olyan alap régi dolgot ami az előzőkben viszont megvolt! A kiegészítőkkel egyetemben. Ugyanis, siralmas, hogy egy lényegesebb kiegészítőt nem adtak még ki, és még olyan alap dolgok nincsenek benne, mint az esőzés vagy az életünkben állandós kis lények, az állatok...
A másik kérdésem, mi történt a sims-el? Valami az Electronic Arts és a Maxis között történt amitől ma nem ugyan olyan a sims mint volt, talán ezért is lett ramaty a 4. rész. Azt hallottam, hogy valami szerződés bontás volt vagy nem tudom, de elég lényegesnek hangzik, be tud valaki avatni?
Tényleg eléggé el vagy maradva, mert az általad felsorolt dolgok már az autókat kivéve már rég vannak a játékban, de szerintem idővel autó is lesz majd.
Egyébként biztosan lesz Sims 5 is, hiszen nagyon nagy sikere van a játéknak, szerintem rengetegen vannak, akik ezen kívül más számítógépes játékkal nem is játszanak, pl. én se. Viszont ehhez még idő kell, hisz valóban sok minden hiányzik még így is a Sims 4-hez, szerintem sokkal tovább fogják húzni, mint anno a Sims 3-at.
Hogy érted, hogy valamiért? Remélem nem azt várod, hogy a játék majd automatikusan frissítgeti magát. :D
Eredeti a játékod, vagy nem?
Ha eredeti, akkor ingyenesen letöltheted Originről.
Ha nem eredeti, akkor pedig torrent oldalakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!