Kefe02 kérdése:
Miért töredezett a Rendszer számára fenntartott terület?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A fent látható kérdésre szeretnék választ kapni, ugyanis minden hónapban egyre jobban töredezik. Mikor töredezettség mentesítettem, valamennyire csökken de még így is 56% a töredezettsége. Válaszokat előre is köszönöm! :)#töredezettség #Rendszer számára fenntartott terület
2017. jún. 15. 19:07
1/5 anonim válasza:
mert az elfoglalt terület is töredezett. ez tök normális, így működik egy filesystem.
2/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm!
2017. jún. 15. 19:21
3/5 anonim válasza:
" valamennyire csökken de még így is 56%" az azért durva...
Nem tudom mi lehet, de nagyon nem OK. Milyen sűrűn töredezettség-mentesítesz?
4/5 Hominida válasza:
A Windows töredezettségmentesítője egy kupac sz*r. Utoljára a Norton Utilitiesben levő defrag volt elég értelmes és megbízható, még Windows 3.1 alá, onnantól folyamatosan butították. Sajnos nem tudok elég jót. Az O&O Defrag tűrhető volt, de Windows 7-en nekem már nem működik.
Most láttam, hogy ismét van Norton Utilities, és abban szó van egy defragmentálóról. Ki fogom próbálni, hátha használhatóvá tették. De az nagy poén, amikor a Microsoftot valaki megkérdezte, hogy melyik a jobb. [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 2 hetente megnézem hogy mennyire töredezett. De nekem csak ezzel az egyel van bajom :/ a többi nem szokott annyira töredezett lenni.
2017. jún. 16. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!