Mitől lehet időnként szaggatás?
Figyelt kérdés
A gépemnél a következő hibajelenséget tapasztalom: ha bekapcsolva van a gép egy bizonyos ideig, és elindítok egy játékot, akkor erőteljesen szaggat, már-már élvezhetetlen. Ha ekkor újraindítom a gépet, újraindítás után a játék hibátlanul fut. Mi lehet a hibajelenség oka?2017. jún. 14. 18:22
2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen logikus lenne a melegedés. De egy újraindítás nem elég idő arra, hogy kihűljön. Itt szerintem nem a melegedés lesz a probléma. Ráadásul ha nem játszok csak simán használom akkor is előjön a hiba. Újraindítás után viszont egyből jó lesz. Nem tudom, mitől van ez.
2017. jún. 14. 18:44
3/4 A kérdező kommentje:
Kiderült közben, de annyira triviális a megoldás, hogy nem tudom, hogy nem jöttem rá eddig. Egy háttéralkalmazás brutális módon zabálta a processzort. Most leállítottam, így jó. Nem vagyok biztos benne, hogy nem egy rosszindulatú szoftverről van szó, úgyhogy mindenképpen el kell távolítani a gépről.
2017. jún. 14. 21:55
4/4 anonim válasza:
Igen, ez lett volna a következő tippem, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!