Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell kikapcsolni a 2...

Meggyespupák kérdése:

Hogy kell kikapcsolni a 2 lépcsős hitelesítőt uplay-en?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem enged belépni a saját accountomba! Több mint egy órája próbálkozom megoldást keresni. A 2 lépéses fos kamu! Beírom a 6 jegyű kódot és SOSEM fogadja el a uplay-es accountom! Hogyan kapcsoljam ki? A uplay oldalán látom a kérdést: How do I disable 2-Step Verification? Csakhogy nekem nincs ilyen opcióm, hogy 2-step verification OFF vagy ON. Lehet, hogy uplay-offline módban nem jelenik meg a dolog. De online módba meg nem tudok belépni, mert kéri a 2 lépcsős kódot. Mégis mit tegyek? Ha weboldalról, ha kliensről lépek be, KÓDOT kér. És a JÓ kódot nem fogadja el... Angolul ugye ott volt a fiókadatoknál a felhasználónév, a 2 lépcsős ki-bekapcsolása, és az egyéb fiókadatok. Magyarul pedig csak a felhasználó nevem van ott és az egyéb fiókadatok. Hova tűnt a 2 lépcsős kikapcsolása? Én csinálok valamit rosszul?

2017. jún. 13. 06:28
 1/1 A kérdező kommentje:
Lol elkövettem azt a hibát, hogy mindezekután frissítettem a uplay verzióját így már offline módban sem tudok belépni. "Ezt írja: Ha ez az első alkalom, hogy Uplay-t használsz ezen a számítógépen, akkor legalább egyszer online módba kell lépned, mielőtt offline módra váltasz."
2017. jún. 13. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!