Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem kapcsol ki a gép?

Nem kapcsol ki a gép?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek

Mitől lehet az hogy "néha" nem tudom alvó módba illetve leállítani a gépet .."rendesen" bal alsó sarok windows gomb ..amikor leállítás vagy alvó módba tenném kirak a bejelentkező panelre .. ahol a jelszót kell beírnom hogy belépjek ...

Ez mitől lehet ?

Illetve van még egy olyan gondom hogy bekapcsolás után félórával vagy 1,2, óránként véletlenszerűen előjön egy DOS-os windows ablak bal felső sarokban (CMD.Exe) és lefuttat egy rövid szöveget majd ennyi ..de ilyenkor kilép a játékból is ..

nagyon gyors az egész .. nem tudok print screen se csinálni .. ha jól láttam valami C: programdata is volt benne..

Erre is szeretnék választ kapni ez mitől lehet és hogyan tudnám orvosolni ?

Ismerősöm mondta hogy valszeg rosszul lett beaktiválva a windows...azért csinálja ezt

Tudni illik nekem "hackelt" windows 10 pro van !

válaszokat köszönöm !

2017. jún. 11. 20:13
 1/6 redghost ***** válasza:

Malware vagy vírus lehet szerintem, de próbáld meg újra aktiválni a Windowst, sosem lehet tudni.

[link]

Nem vírusos,saját Google drive.

2017. jún. 11. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Malwarebytes, és AVG,AVIRA lefuttattam nem találtak semmit !
2017. jún. 11. 23:57
 3/6 A kérdező kommentje:

műveletközpontba ez fogadott:

[link]

2017. jún. 12. 05:16
 4/6 A kérdező kommentje:
a DOS-os ablakba olyat láttam hogy "nem találja a .."
2017. jún. 12. 07:18
 5/6 redghost ***** válasza:
Úgy tűnik,hibás a HDD, lehet azért dob ki játékból mert nem tud adatot írni/olvasni egy adott szektorban/ezt a windows próbálja javítani,innen a felugró DOS ablak amit nem tudtál elolvasni.Valamilyen külső kötet javítót futtass le minden esetre.
2017. jún. 12. 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:

És azt hogy ?

Egyébként full új gép..

WD ezex merevlemezrol van szo..

Köszönöm az eddigi valaszaidat

Még egy olyan kérdésem lenne hogy te visszakuldenéd..vagy helyileg valahol bevizsgaltatnád hogy mi a baja és hogy egyáltalán van e baja majd utaná foglalkoznal a garanciás ügyintézéssel...

2017. jún. 12. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!