Nem kapcsol ki a gép?
Kérlek segítsetek
Mitől lehet az hogy "néha" nem tudom alvó módba illetve leállítani a gépet .."rendesen" bal alsó sarok windows gomb ..amikor leállítás vagy alvó módba tenném kirak a bejelentkező panelre .. ahol a jelszót kell beírnom hogy belépjek ...
Ez mitől lehet ?
Illetve van még egy olyan gondom hogy bekapcsolás után félórával vagy 1,2, óránként véletlenszerűen előjön egy DOS-os windows ablak bal felső sarokban (CMD.Exe) és lefuttat egy rövid szöveget majd ennyi ..de ilyenkor kilép a játékból is ..
nagyon gyors az egész .. nem tudok print screen se csinálni .. ha jól láttam valami C: programdata is volt benne..
Erre is szeretnék választ kapni ez mitől lehet és hogyan tudnám orvosolni ?
Ismerősöm mondta hogy valszeg rosszul lett beaktiválva a windows...azért csinálja ezt
Tudni illik nekem "hackelt" windows 10 pro van !
válaszokat köszönöm !
Malware vagy vírus lehet szerintem, de próbáld meg újra aktiválni a Windowst, sosem lehet tudni.
Nem vírusos,saját Google drive.
És azt hogy ?
Egyébként full új gép..
WD ezex merevlemezrol van szo..
Köszönöm az eddigi valaszaidat
Még egy olyan kérdésem lenne hogy te visszakuldenéd..vagy helyileg valahol bevizsgaltatnád hogy mi a baja és hogy egyáltalán van e baja majd utaná foglalkoznal a garanciás ügyintézéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!