Mi történt az indavideoval?
Nem csak a jogsértőket? Más műveinek a neten való terjesztési szerzői jogot sért, és az Indán eddig nem foglalkoztak ezzel a problémával (legfeljebb csak felszólításra). Nyilván rátaláltak a jogtulajok arra hogy a megosztó fullosan van illegális anyaggal és egy rakás felszólítást küldtek hogy szedjék le. Ők pedig most szépen elkezdték a tiltást.
Ez teljesen normális amit látsz (akkor is ha nem tetszik).
Mikor sorozatozni szeretnék és megnyitom az indavideo linkjet, azt írja ki, hogy a videót eltávolították. Sokaknak ugyanezt szóval nemhiszem hogy nálam lenne a hiba :)
Köszönöm első, így már értem, nemtudtam mi történhetett.:D
Előbb utóbb meg fog szünni minden, ezért kell 1 db filmet 3 db merevlemezen tárolni.
Van olyan filmeim amik nincsenek fent torrenten mint pl ősállatok és szörnyek között, De nekem én letöltöttem Indáról, Hamarosan ezek megfognak szünni,, mindenkinek azt tanácsolom hogy mindent mentsetek Merevlemezen, Pedriven, stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!