Samsung Galaxy A3 (2016) szerintetek jó telefon?
2 hét múlva lesz egy új telefonom, és mindenképpen Samsungot szeretnék. Nagyon megtetszett az A3 2016-os verziója, most az ára is nagyon jó, sok pozitív véleményt olvastam róla, szép külseje van, állítólag jó az aksija is, stb. Ezelőtt pár hónappal nyitott voltam a Huawei és LG telefonokhoz is, de mostmár azt mondom, hogy inkább ne. Akiknek A3-asuk van, azok milyen véleménnyel vannak a telefonról? Szeretitek? Meddig bírja az aksi? Megéri megvenni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én a cégtől kaptam egy ilyet tavaly:
- Kicsit kevés a másfél giga RAM, kivéve, ha alapszinten használod csak, kevés applikációval.
- Azonnal rakj rá egy szilikonos hátlapot, mert a szép üveg hátlapjával mindenről szép lassan, alattomosan lecsúszik, földre veti magát és jól összetörik, megreped rajta az üveg, amit persze nem javítanak garanciában. A szilikon hátlappal már nem csúszik.
- Nekem kicsi volt a képernyője, és a kezem is nagy, így nekem a mérete nem volt ideális.
- Nem vízálló.
Én a fentiek miatt végül vettem helyette egy S7-est. A felsoroltakon kívül elégedett voltam vele. Ha a fentiek téged nem zavarnak, akkor nyugodtan vegyél ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!