Hogyan illeszthetünk össze két azonos nevű fájlt?
Két 700mb nagyságú dvdrip fájl azonos névvel.( CD CD )
Egy könyvtárban csak átnevezéssel (pl.: cd1, cd2) tudom tenni. Elindul a kicsomagolás, majd a felénél már nem érzékeli a másik fájlt. Kéri, hogy tegyem be a "párját".
Mi a teendőm?
Köszi!
Videókat nem lehet csak úgy egyesíteni.Itt leírtam nemrég,olvasd el a 14.08-ast.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
Köszönöm a hozzászólást!
Annyit még hozzáfűznék, hogy az avi fájl 1.4mb, tehát egyben van az egyik azonos nevű csomagban, amit letöltöttem.
Ez 700mb nagyságú.
A másikban csak txt. és kép van, de az is 700mb.
Van két letöltési link: pl.:
Azonosak a letöltött fájlok is. Ezt ki kellene csomagolni.
Mivel azonos nevűek, egy könyvtárban nem akarja terelni magát, csak ha felülírja az ember.
Átneveztem a fent írtak szerint, de nem érzékeli a másikat. Egy egyszerű kicsomagolás lenne szerintem.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezek a linkek nem jók.........:(
De van egy gyanúm.A 700 MB már egy teljes film lehet és csak véletlenül lett kétszer betéve a link.
Be tudnád tenni a linkeket helyesen?/jobb klikk és Hivatkozás címének másolása,Firefoxban legalábbis/
(most lapoztam vissza,nem teszi előre a kérdést,ha kérdezői megjegyzés jön hozzá)
Az élő linkek:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sikerült!
Hozzátettem a .rar -t, és simán csomizta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!