Olcsó egér meddig működik?
Figyelt kérdés
Időtartamre gondolok.2017. jún. 6. 11:21
1/7 anonim válasza:
ameddig javíthatatlanul el nem romlik
2/7 tabaki válasza:
Mit lehessen tudni? Nálam kb. egy évtől három évig.
4/7 anonim válasza:
A Tescos 1000 forintos egér, (amiből fekete, fehér, rózsaszín van, biztos tudod melyik) az 1 éve van meg. azóta párszor leesett meg rá is léptem de még jól működik. Még egy évet biztos kibír szerintem.
5/7 anonim válasza:
2004 környékén vett A4 Tech egerem remekül bírja. Egyszer kellett kábelt cserélni, meg időnként a kapcsolókat fel kell benne újítani, de egyébként jó. Meg is tartom, ameddig csak tudom.
6/7 anonim válasza:
Leginkább a mikrokapcsolók mennek tönkre bennük, de mostanában még a 20 ezres egerekbe is gagyi kapcsolókat szerelnek. Persze tíz perc alatt forraszthatok bele egy másikat, de dühítő, hogy pont ezen a filléres tételen spórolnak a gyártók. 5 millió kattintás, hát persze...
7/7 anonim válasza:
Nincs rá általános szabály. A tapasztalatom az, hogy az olcsó technikai cuccok sem feltétlenül rosszak, csak jóval nagyobb köztük a hibás, vagy hamar meghibásodó példányok aránya. Tehát lehet, hogy egy 600 forintos egér is kibír 10 évet, de vélhetően több fog 1 éven belül tönkremenni, mint az 5 ezres árkategóriás társaik közül.
Nekem a 600 forintos SBOX egerem egy hetet bírt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!