Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPhone 7 vízállósága?

IPhone 7 vízállósága?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy a kezemben volt a telefon, a tkör előtt álltam, kicsúszott a kezemből és beleesett a csapba a szájöblítővel együtt (tehát a telefon kicsit kisodródott a csap szélére). Véletlenül, a nagy kapkodásban megnyitottam a csapot, így a telefont kb. 2 másodpercig érte víz, azonnal kivettem utána, letöröltem a vizet (nem volt nagy mértékű), majd megszárítottam és kikapcsoltam gyorsan (fordított sorrendben). Lehet nagy baja az új telefonnak, tönkremehet ennyitől?

2017. jún. 5. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Még egy nem vízálló teló is kibírná...1,5 méter ig vízálló.
2017. jún. 5. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem fog tönkremenni a hangszórója?
2017. jún. 5. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, lehet semmi baja lesz, lehet a hangszóró döglik meg, lehet az alaplap. A víz nagyon sunyi és elképesztő kis helyekre be tud menni ahol ki tudja mikor okoz zárlatot. Konzultálj egy szervizzel. Ha jól tudom az ilyet ultrahangos tisztítással javítják.
2017. jún. 5. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, ne kapcsold be, önts egy pohárba rizst és rakd bele a telefonod. Nem vicc, a rizs marhára szívja a vizet ezzel segítesz minden cseppet kiszárítani ami elérhető helyen van.
2017. jún. 5. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Az iPhone 7 vízálló!!!!! Csak várd meg amíg kiszárad a lighting usb porton és csak utána rakd töltőre.
2017. jún. 5. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Na látszik, hogy nem nagyon fogtam még iphone-t a kezemben, ahogy látom tényleg vízálló az iphone 7. Akkor meg innentől hülyeség aggódni miatta. Szárítsd ki törölgesd meg aztán használd.
2017. jún. 5. 22:58
 7/7 tabaki ***** válasza:
Azért nehogy vérszemet kapj, ha nem is éppen iPhone-okkal, de szaladgáltak ide már elegen, hogy ugyan, mi történhetett a „vízálló” telefonjukkal, amikor kipróbálták a strandon vagy a csap alatt. Szóval, jobb nem keresni a bajt.
2017. jún. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!