IPhone 7 vízállósága?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy a kezemben volt a telefon, a tkör előtt álltam, kicsúszott a kezemből és beleesett a csapba a szájöblítővel együtt (tehát a telefon kicsit kisodródott a csap szélére). Véletlenül, a nagy kapkodásban megnyitottam a csapot, így a telefont kb. 2 másodpercig érte víz, azonnal kivettem utána, letöröltem a vizet (nem volt nagy mértékű), majd megszárítottam és kikapcsoltam gyorsan (fordított sorrendben). Lehet nagy baja az új telefonnak, tönkremehet ennyitől?2017. jún. 5. 20:19
1/7 anonim válasza:
Még egy nem vízálló teló is kibírná...1,5 méter ig vízálló.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fog tönkremenni a hangszórója?
2017. jún. 5. 20:26
3/7 anonim válasza:
Bármi lehet, lehet semmi baja lesz, lehet a hangszóró döglik meg, lehet az alaplap. A víz nagyon sunyi és elképesztő kis helyekre be tud menni ahol ki tudja mikor okoz zárlatot. Konzultálj egy szervizzel. Ha jól tudom az ilyet ultrahangos tisztítással javítják.
4/7 anonim válasza:
Ja és még valami, ne kapcsold be, önts egy pohárba rizst és rakd bele a telefonod. Nem vicc, a rizs marhára szívja a vizet ezzel segítesz minden cseppet kiszárítani ami elérhető helyen van.
5/7 anonim válasza:
Az iPhone 7 vízálló!!!!! Csak várd meg amíg kiszárad a lighting usb porton és csak utána rakd töltőre.
6/7 anonim válasza:
Na látszik, hogy nem nagyon fogtam még iphone-t a kezemben, ahogy látom tényleg vízálló az iphone 7. Akkor meg innentől hülyeség aggódni miatta. Szárítsd ki törölgesd meg aztán használd.
7/7 tabaki válasza:
Azért nehogy vérszemet kapj, ha nem is éppen iPhone-okkal, de szaladgáltak ide már elegen, hogy ugyan, mi történhetett a „vízálló” telefonjukkal, amikor kipróbálták a strandon vagy a csap alatt. Szóval, jobb nem keresni a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!