Hogy tudok egy log fájlt táblázatba rendezni?
Tehát adott egy .txt fájl tele adatokkal. Azt kéne megoldani, h az excelben megtudjam majd nyitni úgy, h külön oszlopban van az IP, cookie, http protokol stb stb...
Eddig a Statistica nevű programot használtam. Belehúztam a .txt-t az pedig szépen elrendezte nekem oszlopokba majd, .xls ként elmentettem és kész is volt. Most viszont vmiért nem működik a Statistica és nem tudok rájönni h miért. Ezért kérném a segítségeteket h tudnátok e ajánlani erre egy programot? V van vmi konkrét megoldás erre excelben is? Esetleg ha vki megoldaná nekem :) (nem nagy munka, de ezt természetesen nem várom el. Nekem elég ha ír vki egy értelmes hozzászólást amit fel is tudok használni) 47 ezer soros a fájl szóval manuálisan nem megy. Sürgős lenne.
(erről lenne szó)
Mi a határoló karakter az adatok (oszlopok) között?
Esetleg feltehetnéd olyan helyre is ahonnan jelszó/bejelentkezés nélkül is meg lehet nézni, mert ez nem olyan.
Ez nem 47 ezer hanem >478 ezer,
mond mennyi oszlop kell és mennyit fizetsz.
Elnézést nem is figyeltem h gond van a linkkel.
(")Idézőjellel vannak elválasztva.
Remélem ez már jo lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!