Egy átlagos gamer laptopnak milyen a hálózati kártyája?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, tegyük fel bekötöm az 1 gigás netet, aminek a garantált letöltési sebessége 300mb/s, garantált fel 50mb/s. Ha találok is olyan routert, ami stabilan bírja, sőt, esetleg ha a garantáltnál többel jön, azt is, a laptop hálózati kártyája mennyit bír? Mert pl a telefonom csak 60mb/s-ig bír, hiába garantált a 300, telefonon az Isntenért sem fog 60-nál többel jönni. Szerintem konkrét laptopot felesleges leírini, olyanokra gondolok, amik (újonnan) 250+ba kerülnek, szerintem azoknak hasonló a hálózati kártyájuk.
Annyira nem értek a hálózazos dologhoz. Úgyhogy ne offoljatok le. Meg mondjuk ha wifin nem megy, utp kábellel jön a garantált 300? Mondjuk (szerintem) a laptop hálózati kártyájának mindegy, hogy wifin jön a jel vagy utp-n.
2017. jún. 4. 14:03
1/2 anonim válasza:
szinte minden laptopnap már 1000mb/s-es a hálózati kártyája. A wifi az megint más ott a legjobbat úgy tudod elérni hogy ac-s wifi kártyását veszel, és a routered is tud ac-t + 5ghz-t. (így nekem a gyakorlati lan sebesség 150mb/s, de a sima 2,4ghz-s wifinek 54mb/s) Azaz ha tudsz maradj a letöltésnél az utp kábel mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!