Melyik a legjobb operációs rendszer? (úgy értem hogy Windows 10 vagy windows 95 vagy Windows 7 stb. )
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 11:11
2/9 anonim válasza:
Igazából mai világban a legjobb a Windows 95. A legsokoldalúbban felhasználható operációs rendszer modern, átdolgozott kezelőfelülettel, új feladatütemezővel. A grafikus felhasználói felületnek köszönhetően az átlagfelhasználó is könnyen használja. Támogatja a legújabb hardvereket, szoftvereket. Bevezették a Start menüt és a start gombot, amit még a Windows 10 is lemásolja.
3/9 anonim válasza:
Hogy irtad at a kerdest?
Az eredeti kerdea ez volt : "Melyik a legjobb gép? (úgy értem hogy Windows 10 vagy windows 95 vagy Windows 7 stb. )"
4/9 anonim válasza:
#6 moderáció! ;)
Kérdező! Feladattól függ. Mire akarod használni?
Egyébként nem feltétlenül lett volna értelmetlen a kérdés, ha lett volna benne linux és/vagy osx is. Elvégre telefonnál is simán értelmes az a kérdést, hogy milyen telefont vegyek? Windows, android, vagy ios?
5/9 Szirty válasza:
Attól függ mit tekintesz "jó" oprendszernek.
Az oprendszer választást a feladat dönti el amire használni akarod.
6/9 anonim válasza:
Átlagembernek, modern gépre a Windows 10.
7/9 tabaki válasza:
Mivel véletlenül csupa Windowst soroltál föl, nekem marad a stb. kategória. A semmiben lógó nagy "legjobbság" érdekében te meg használd mindig a legújabbat, megszavazom neked a Windows 10-et.
8/9 anonim válasza:
Egyébként nyilván a 2000, hiszen az nagyobb bármelyik windows verziószámnál, sőt, még az összegüknél is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!