Miért nem indul el a San Andreas Single se a SA:MP WIN 10-en?
Lehet 64 bites az új windows a játék meg 32 vagy fordítva.
Egyébként millió más oka is lehet, hibás ssdi, rossz bios beállítás, elavult driverek.
Egyszerűbb,ha írsz a Rockstar supportnak,ha eredeti a játék segítenek.
Persze ezek oka lehet.
De ha pl Steam-en van meg neki, akkor eleve nem is firtatom a Visual C++ runtime-okat, meg directx-et, mert az frissíti magának.
Videodriver hiba is lehet.
64 bites opredszer mondjuk gond nélkül viszi a 32 bites cuccokat (kivéve driverek)
de lehet még ezer oka. lehet, hogy készül valami log fájl is, amiben meg lehet nézni. vagy valami kapcsolóval talán rá lehet bírni log létrehozására.
szóval kérdem újra: hol vetted a játékot?
amúgy a rockstart support jó ötlet.
Hát akkor lehet az a gond.
Nem értek a gtahoz, más játéknál crack file összeakadhat virusirtoval pl,akkor ugyanúgy indítás után kényszerbezár a program. Telepítettél esetleg új vírusírtót mostanság?
Ezt máskor kérek írd bele a kérdésbe, mert ha tudom, akkor eleve nem is segítek :D
Crackelt játéknál milliárdféle probléma lehet. Meg most komolyan.. San andreas?
3 éve vettem meg a teljes GAT 1-2-3-4 csomagot steamen valami 10 dollárért... minden kiegészítővel..
persze akcióban, de akkor is.
Azért egy tipp, mert jófej vagyok: tölts le egy rendes torrentet valami rendes torrent oldalról.... ncore-on pl egész normális release-ek vannak.
Görbevonat eta prémium osztály árán megkapod.
Antal InterCity vonat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!