Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A FIFA 17 (PC) nem akar...

A FIFA 17 (PC) nem akar elindulni. Ez miért lehet? [Többi lent]

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy megvettem a FIFA 17-et, de a videókártyám nem volt elég jó, vettem újat, most már jó, de még mindig nem indult el. Azt mondták, win7-en nem is fog, rakjak fel win10-et. Megvolt, de még most se indul el.

Beadja a launchert, de amikor a playre kattintok tölt egy kicsit, és nem történik semmi.

A feladatkezelőben ott van, hogy fut, de játszani nem tudok vele!

Gépem:

CPU: Intel Pentium G3260 3.30 GHZ(dual)

GPU: Nvidia Geforce GTX 960 4 GB

RAM: 8 GB DDR3 1333 MHZ

Op: Windows 10 Pro (64 bit)

Valaki tud adni valami tippet, mit csináljak, hogy elinduljon?

U.I.: EA support 3-ból 3-szor nem jött össze amit írtak.

2017. máj. 27. 12:26
 1/2 szab56 válasza:
igen tudok tanácsot adni a videokártyád az igen az jo de viszon én nem egy Nvidia Geforce GTX 960 at raktam volna bele hanem egy asus gtx 950 strix et és a procid sem a legujabb én egy intel core i5 6500 at raktam volna bele és ha ez megvan ujra telepiteném a játékot aztán csá
2017. máj. 27. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:

első hülye buta senki házi . Abszolút nem a kérdésre válaszoltál ne zavarjon ! A gtx 950 strix f*od meg vidd el magaddal a holdra és maradj ott ! ű

Kérdező : videó kártya driver fel van telepítve ? Régi videó kártya drivert törölted ?Win7 -en is megy a játék , úgy hogy üzenem annak a baromnak aki ezt mondta neked , többet ne foglalkozzon informatikával !

2017. máj. 27. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!