Ha valakinek küldök egy emailt akkor ő abból nem tud rájönni a facebook-os belépési felhasználónevemre vagy jelszavamra igaz?
Figyelt kérdés
Csak mert kaptam egy emailt hogy valaki próbált belépni a facebookos profilomba. Megváltoztattam a jelszavamat de zavar hogy ki lehetett. Küldtem mostanában emaileket de nem is az az email címem a facebookon. Akkor így abból nem jöhetnek rá igaz?
F/16
2017. máj. 27. 11:27
1/1 anonim válasza:
Semmi köze az e-mailednek hozzá, eleve két teljesen különböző zárt és hozzá nem férhető rendszer a levelező-szolgáltató és a Facebook. Egyik sem fér hozzá a másik adatához, főleg nem küldi ki más személynek a személyes adatokat.
A belépési próba pedig csak egy értesítés. Esetleg a belépési e-mail címet kipróbálhatja és megtippeli a jelszót ami vagy sikerül neki, vagy nem. Ezért mondják hogy ne használj kitalálható jelszót (12345, jelszó, password, a neved és születési dátum, idő, stb...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!