SAPPHIRE AGP HD2400 512MB videókártya jó az én Asus P4S800D-X es alaplapomhoz?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó e bele:S:S:S2010. máj. 17. 13:29
3/4 anonim válasza:
én csak attol tudok simán beszar*i hogy amikor felraknak ilyen kérdést és az ilyen hipp-hopp emberek meg ráfelelik hogy
jó
jó
amúgy tényleg jó de nem az alaplahoz viszonyitjuk hanem a táphoz na jówan az igaz hogy nem mindegyik alaplapba megy AGP-s videó kártya de akkor is mindenki evvel jön ennek a videó kártyának speciel körül belül egy 500w os táp ból megfelel egy 100w szóval jó
4/4 anonim válasza:
Uccsó te egy segg vagy már ne haragudj...
"amúgy tényleg jó de nem az alaplahoz viszonyitjuk hanem a táphoz" --> te is aztán nagy számtekzseni vagy
És ha jól vettem ki az amúgy is értelmetlen mondatodból, hogy szerinted ilyen kártya mellé 500w-os táp kell?? xD Az összes többi alkatrészszel együtt bőven elég neki 350-400W. Ennyit erről, és jó a kártya az alaplaphoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!