Szerintetek ez a számítógép konfig milyen? Van jobb öltetettek?
Előre is leszögezném hogy sok pénzem nincsen számítógépre. A régi gépemet újítanám fel új alkatrésze kell .
Ezt majd csak nyár végén veszem meg. Így képzeltem el konfigurációt:
processzor: AMD X6 FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor (kiszállítással együttvéve 24.000 Ft)
alaplap: ASRock N68C-GS4 FX Alaplap (kiszállítással együttvéve 16.000 Ft) [Ezt sajnos kikel cseréljem mert a jelenlegi alaplapom Socket am3 as foglalatú és a proci am3+ os]
videókártya: SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 2GB GDDR5 128bit PCIe (11268-03-20G) Videokártya (kiszállítással együttvéve 28.000 Ft)
Ram: Jelenleg 2x4 gb ddr2 ramom van. (Ez meg van a régi gépemből)
tápegység: Ebben nem vagyok biztos de azt hiszem hogy 400 W -os (Ez meg van a régi gépemből)
Vinyó: Egy fél Terás merevlemezem van (Ez meg van a régi gépemből)
processzorhoz link: [link]
alaplaphoz link: [link]
videókártyához link: [link]
Hogyha van jobb öltetettek akkor meg köszönném ha elküldnétek. Leszögezném hogy én amd párti vagyok. Tudom hogy az intelek jobbak de az amdvel kapcsolatban csak jó élményeim vannak.
(A nyelvtani hibákért elnézést kérek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!