Hogyan tudom eszt meg akadályozni?
sziasztok m van egy olyan kódom és felhasználó nevem ami a világ összes wi.free hez jó
Fel..Csikos.Lajos9@UPCmail.hu
Jelszo..Hanna2014
és ez a dolog a faluban el terjett és most az én upc modemombol lopják a wi.free.t elég idegesítő hogy a házam nál állnak telefonokkal a kezükben tudok valamit tenni ez ellen ? és én nem loptam a wi.free-t csak egyik havernak szereztem nekem saját internetem van hogy tudom meg változtatni ? LINK ? segítsetek!!!
Ha viszont a felhasználónév és jelszó a sajátod, te hoztad létre (nem könnyű kiigazodni a mondanivalón), akkor meg tudod változtatni.
Sőt ajánlott is, mert mostantól én is használni fogom.
Te hoztad létre a fenti felhasználónevet és jelszót (= te kérvényezted hogy állítsák be), vagy a neten találtad és azt használod?
Ha te hoztad létre akkor az ügyfélszolgálaton segítenek megváltoztatni (ha neked nem megy). Ha nem te hoztad létre és másét terjeszted, akkor nincs beleszólásod abba hogy a te netedet is használják. Még egyszer: semmiben NEM terheli és lassítja a wi-free hálózat az internetelérésedet. De ha akarod, letiltod a wifit és nincs több wi-free.
Ha nem a te felhasználóneved és jelszavad, akkor értelemszerűen nem fogod másét megváltoztatni, átírni, letiltani, mert az adott felhasználó ügyfélszámával és jelszavával kell bejelentkezned amihez nem férsz hozzá.
Most pedig érdemes lenne újra az elejétől visszaolvasnod a kommenteket, mert önismétlőek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!