Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Leállhat magától a gép a...

Leállhat magától a gép a windows miatt?

Figyelt kérdés
3 hónapja vettem új gépet garanciával. Tegnap játék közben fogta magát és kikapcsolt (nem hirtelen hanem szépen leállt). Újraindítottam majd pár perc múlva megint leállt. Megijedtem, hogy felmelegedett, így bekapcsoltam majd megint leállt persze elég hamar, de nem éreztem melegnek a gépet se a levegőt amit kifúj(megnézni meg nem tudtam a hőmérsékletet mert addigra kikapcsolt). Hagytam aznapra, majd másnap megint bekapcsoltam de már be sem jelentkezett, hanem elindult, előjött a windows embléma majd leállt. Írtam a szervizeseknek és azt tanácsolták, hogy először telepítsem újra a wint, aztán ha nem jó jelentkezzek újra. Nektek mi a véleményetek erről?

2017. máj. 23. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
telepitsd ujra. Esetleg ha eljutsz oda az eseménynaplóba nézd meg mi kapcsolja ki.
2017. máj. 23. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szabályosan áll le, akkor valami szoftveres gond van. Valami program kikapcsolja.
2017. máj. 23. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen program miatt állhat le? Nem sok minden van a gépemen. Egyébként újraraktam, majd most pàr nap elteltével megint leállt...
2017. máj. 29. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Közben még eszembe jutott, hogy szabályos leállás lehet a házon és a billentyűzeten levő power gombok kontakthibája miatt is. Ha ezek valamelyike véletlenül "megnyomódik", akkor is szabályosan fog a gép leállni.
2017. máj. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!