Xbox one kikapcsolás után a ventilátor továb megy milehet a baja?
Figyelt kérdés
Sima xbox one nem xbox one s csak sima xbox one a kikapcsolás után ugye a konzolon villog az xbox logo és amikor már nem villog akkor a ventillátorja is leál de nekem valamiért nem áll le csak alacsonyabb fordulaton vagy egy kisebb ventilátor forog(igazábol nemtudok semmit az xbox one belsö felépitéséröl ezért elnézést ha hülyeséget irtam )vagy ilyenko dolgozik valamit a winchester vagy mi?ez egy kicsitzavaro ezért amiko tegnap kezdödött a jelenség egyszerüen egy kis várás után kihuztam de fura hangal kapcsolodot ki és amikor visza dugtam megin ment benne a ventillátor vagy valami de másodpercek mulva kikapcsolt .2017. máj. 21. 16:19
1/4 anonim válasza:
Így tervezték, hogy lehűljön. Nem hiba.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen.
2017. máj. 21. 16:22
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy "instant on" ban van a gép. Az Xbox Onenak két üzemmódja van. Az egyik az instant on a másik az energy saving. A System menüben lehet váltani a kettő között, meg nem mondom hol hirtelen, de nincs nagyon eldugva (power settings talán?).
Az energy saving azt jelenti a gép teljesen kikapcsol és leáll. Ilyenkor az indulás 1 percig is eltarthat.
Az instant on azt jelenti, hogy nem kapcsol ki a gép, csak egy alacsony energiaszintre veszi vissza magát ahonnan másodpercek alatt elindul és telepíti a frissítéseket is automatikusan, hogy ne kelljen rá várni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi most már èrtem
2018. jan. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!