Mi a baja a pc-nek?
Bejött az új Windows 10 update amit visszaállítottam a régebbi verzióra mert nem működött semmi és azóta a monitorjaim random kikapcsolnak és vissza mintha a videokártya leállna egy másodpercre, a két monitor egyszerre kikapcsol majd pár másodperc múlva vagy azonnal visszakapcsol és minden alkalmazás/program amit addig használtam az elsődleges monitoron lesz. Én driver hibára gondoltam vagy valami ilyesmire de fogalmam sincs miért van. Amíg a monitorok kikapcsolva vannak a dolgok mennek tovább a háttérben (legalábbis egyszer videónézés közben mikor kikapcsolt a monitor a videó ugyan úgy ment tovább).
A gépet 1 éve 2 monitorral használom és semmi baja nem volt eddig.
CPU: AMD A8-7600
Mobo: Gigabyte F2A68HM-DS2
Monitor 1: HP LE2202x
Monitor 2: L17-4
Táp: AKIRA SK-AP400F12-CE (tudom hogy nem valami jó, de eddig nem volt baj vele)
((Régi build, most veszek újat, nem kérek róla megjegyzéseket csak ha azzal van hiba!!!!))
Csökkentett módban DDU-val takarítsd le a drivert, majd telepítsd fel újra. Valószínűleg megoldja a problémát.
A Windows frissítésről annyit, hogy nem maga a frissítés bugos, hanem a frissítési folyamat. Ha csinálsz egy friss telepítést friss ISO-ból, akkor nem lesznek vele gondjaid.
Köszönöm a választ, megpróbálom!
Videókártya kimaradt: Sapphire Radeon R7 250
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!