Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van a LEMEZ 100%-on?...

Krisztián112233 kérdése:

Miért van a LEMEZ 100%-on? (Linkben kép) Ja és mit is takar az hogy LEMEZ, mert nem tudom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem értem hogy hogyan lehet 100%-on amikor szinte semmi sem veszi igénybe. Nem mindig van ez, de amikor ez van, akkor eléggé lelassulnak a dolgok.

[link] (jelenség)

[link] (Gép paraméterei)

Köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 20. 12:02
 1/8 szántóvető ***** válasza:
a lemez az a gépedben lévő merevlemez lenne.azért van 100%-on mert valami alkalmazás fut a háttérben,olyan amiről jó eséllyel nem is tudsz.rosszabb esetben vírus,amiből természetesen százféle-fajta létezik. [link]
2017. máj. 20. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
lemez = hdd,merevlemez stb. magyarul amire mented az adatokat. Mivel amint látom laptopod van ezért valószínüleg 5400rpm-es hdd van benne,amin a 100% teljesen normális.(sajnos nekem is olyan van)
2017. máj. 20. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
1# nem feltétlenül mert a win 10 keres vírusokat néha és akkor le tudja terhelni ezeket a hdd-ket.
2017. máj. 20. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg, mi fogja 100%-on a lemezt, melyik process.

Ha nem találod, vagy ha a system, esetleg a megszakítás

csinálja, akkor jó esetben benyeltél egy bad sectort.

Laptopoknál gyakori, utóbbi hetekben 2 ilyen beteg gép

is volt nálam. Beleraktam egy SSD-t, egyből megszűnt a

jelenség.

Azért víruskeresők sem pörkölik 100%-on a HDDt órákon

át :)

2017. máj. 20. 12:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából, nem tart ez az állapot sokáig. (kb 2perc) és nem is mindennap. De viszont szinte mindennap egyszer, és nem értettem, hogy pár százalékról hogyan mehet fel 100%ra...

Igen laptop jobban mondva notebook-nak van írva.

Decemberben vettem egy asust, nem emlékszem a tipusára, de 120ezer volt, na annyira szar volt hogy januárban eladtam... (ojan lassú volt mint egy csiga)

Megvettem ezt januárban 160ezerért, hát jobb, de nem ajánlom az asust.... Meg 2014-ben vettem szintén asus, az annyira bevált, hogy ez miatt maradtam a márkánál, de meg is bántam.... (mind 3-nál új termékről beszélek)

2017. máj. 21. 09:39
 6/8 szántóvető ***** válasza:
ezért a kiépítésért adtál ki 160 ezret?ha szarod a pénzt aládállok és engem is telibeszarhatnál,örülnék neki.
2017. máj. 21. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a laptop a szar hanem a hdd benne ugyanis ebben az árkategóriában csak 5400rpm hdd-t adnak. Egy ssd-vel sokkal gyorsabb lesz.
2017. máj. 21. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
még annyi hogy 160k-ért i3? én 154k i5-t és gt 920m*el vettem még lowon játszni is lehet rajta. Elég rossz vétel volt akkor.
2017. máj. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!