Miért van a LEMEZ 100%-on? (Linkben kép) Ja és mit is takar az hogy LEMEZ, mert nem tudom.
Sziasztok!
Nem értem hogy hogyan lehet 100%-on amikor szinte semmi sem veszi igénybe. Nem mindig van ez, de amikor ez van, akkor eléggé lelassulnak a dolgok.
[link] (jelenség)
[link] (Gép paraméterei)
Köszönöm a válaszokat!
Nézd meg, mi fogja 100%-on a lemezt, melyik process.
Ha nem találod, vagy ha a system, esetleg a megszakítás
csinálja, akkor jó esetben benyeltél egy bad sectort.
Laptopoknál gyakori, utóbbi hetekben 2 ilyen beteg gép
is volt nálam. Beleraktam egy SSD-t, egyből megszűnt a
jelenség.
Azért víruskeresők sem pörkölik 100%-on a HDDt órákon
át :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából, nem tart ez az állapot sokáig. (kb 2perc) és nem is mindennap. De viszont szinte mindennap egyszer, és nem értettem, hogy pár százalékról hogyan mehet fel 100%ra...
Igen laptop jobban mondva notebook-nak van írva.
Decemberben vettem egy asust, nem emlékszem a tipusára, de 120ezer volt, na annyira szar volt hogy januárban eladtam... (ojan lassú volt mint egy csiga)
Megvettem ezt januárban 160ezerért, hát jobb, de nem ajánlom az asust.... Meg 2014-ben vettem szintén asus, az annyira bevált, hogy ez miatt maradtam a márkánál, de meg is bántam.... (mind 3-nál új termékről beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!