Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ehhez a laphoz "ASRock 970...

Ehhez a laphoz "ASRock 970 Extreme3 AL Asrock 970 Extreme3 R2. 0 sAM3+ DDR3 PCIE" tudtok valaki tápot? 8 és 24 pines csatlakozós jah és kerüljük az inteles témát kösz!

Figyelt kérdés
jelenlegi táp, amit használni "akartam volna" hozzá, [link]
2017. máj. 19. 19:50
 1/2 A kérdező kommentje:
Amihez kell:4-magos proci 3.8GHz egy passzív és egy aktív hűtéses vid.kártya apróságok egy 500GB os vincsi meg 2 1 terrás vincsi +2 monitor mondjuk ennek nem tudom van e jelentősége de azért ide írtam. GX GAMING fejhallgató meg egy 5.1 es hangfal szett meg a GAMING billentyűzet meg az egér.... azért írtam le mindent h semmi ne maradjon ki az energiafogyasztásból :D
2017. máj. 19. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ide tartozik még az is h ugye nekem amit most használok 400 as tápot, azon csak 4 pines csati van, na most kicsit kutakodtam és egyesek szerint csak akkor kell a 8 pines ha 2 kártyát akarok használni, ha csak egy kártyát akkor elég a 4 pinest bedugni. Ebből mi igaz és mi nem az???
2017. máj. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!