Eva.eva kérdése:
Mibol lehet tudni hogy letoroltek viberrol?
Figyelt kérdés
Nem igazan ertek a viberhez legyszi segitsetek..nemreg osszevesztem egy ismerosommel akivel viberen tartottam a kapcsolatot es ez aza ismeros anyumnak is ismerose szinten viberen. Par napja ossze vagyunk veszve de nem szeretnek rairni csak kivancsisagbol szeretnem ellenorizni hogy o mikor hasznalja a vibert nemreg ellenoriztem az en telefonomrol es azt irja hogy 'xy' idopotban volt csak elerheto viszont anyum telefonjarol is megneztem es ott azt irta hogy jelenleg is elerheto... ez azt jelenti hogy engem letorolt vagy letiltott a viberrol anyumat viszont nem vagy csak ennyire pontatlan??2017. máj. 17. 21:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!