1/5 anonim válasza:
A gta 5 biztos, hogy nem. Kategóriákkal jobb laptopon is dõcögve fut, ha ennyi pénzed van akkor inkább asztali gépet tegyenek össze neked, azon nagyobb esellyel futnak a játékok.
2/5 anonim válasza:
Minimum 4gb ram kell csak a gtanak, ennek a laptopnak összesen van annyi, tehát már itt bukik. (kell 4gb játéknak azon felül kell valamennyi a windowsnak, a többi programnak stb)
Mininum 2,4-2,5ghzes proci kell, ez 2-t tud.
Azon kívül a merevlemez se a gyorsaságáról ismert, én két évig kínoztam magam egy hp laptoppal, i7es procival 6gb rammal is szánalmas volt a játékélmény.
3/5 anonim válasza:
Asztali gép jobban megérné szerintem olcsóbban kijönnél
4/5 anonim válasza:
El lehetne lenni vele, de az a gpu... Meg persze ramot kell dobni még bele, meg ssd is kelleni fog, nem is kicsi, mert azzal kell utána megoldanod mindent. Ebből az összegből pedig már tényleg elég emberes asztali kijön, és azt úgy válogatod össze, ahogy akarod, amíg van ki felhívja a figyelmedet a bakikra.
5/5 anonim válasza:
#4 eleve az egy baki, ha ő rakja össze nulla hozzáértéssel a gépét. Menjen be szépen egy értelmesebb pc boltba, mondja el az igényeit, a szülei tegyék hozzá az összeget, amennyit tudnak szánni rá, a többit az eladó összerakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!