Vettem 150 ezerért egy gépet viszont integrált videókártya van benne mit várjak tőle?
Konfig:
Alaplap:Gigabayte H110M-S2H
Processor: Intel Core i5-7400 3.00 ghz
Memória: 4Gb/2400 DDR4 KINGSTON Hyperx Savage Black
hdd: 1 TB seage hdd
SSD: 120 gb Kingston Hyperx Ssd
ODRIVE: Asus dvd
Ház és táp: Deepcool Atx midi ház+500w tápegység
Cpu: Intel HD graphic 630
Mire lesz képes ez a gép? És milyen játékokat fog Vinni? Nagyon Nagy baj hogyha integrált a videókártya?
Én csak annyit mondok, hogy küld vissza. Ha internetről vetted 7 munkanapod van arra, hogy vissza gond nélkül vissza küld. Ez a gép ~132-135 000ft. A neten pl pcx.hu vagy ipon.hu ennyiből össze lehet hozni és össze is rakják. Javaslom, hogy elég egy i3 mas processzor viszont a kimaradt összeget videokártyára kell költeni. Ez így most olyan, mintha lenne egy ferrarid, ami kocka kerekeken gurul.
Miért most informálódsz? Sose értettem. Most gondolj bele születne egy gyereked, elmész a boltba veszel szalonnát, majd felrakod a gyakori kérdésekre a kérdést, hogy adhatok szalonnát az újszülöttnek? :D
A játékokat tekintve a videokártya teljesítménye és tudásszintje az egyik legfontosabb tényező, és az integrált videochipek bizony nem a teljesítményükről híresek.. Ezt eddig nem tudtad?
Átlagos irodai használatra, filmnézésre, netezésre tökéletes, komolyabb 3D-s játékokhoz felejtős. A jó hír, hogy plusz 40-45 ezerért már kapsz bele használható videokártyát. És persze még 4GB ram is kéne bele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!