Miért nem jön be a bootoló? (Hackintosh)
Figyelt kérdés
Még az alaplap logója után be kéne jönnie annak a bizonyos "darwin bootnak" amivel el tudnám indítani a yosemite telepítőjét.Eddig nekem bejött, de ez 2-3 hónapja volt hogy mindent ugyan így csináltam.Most csak a pendrive-om más, de pl laptopon működik.A hiba az hogy nem jön be a bootoló hanem van egy alsóvonal és azon egy per jel ami nem pörög semmit nem csinál.Vártam 1 órát akkor se történt semmi.Mi lehet a probléma?2017. máj. 15. 17:12
1/1 anonim válasza:
Öhm velem olyan volt hogy be jött csak nm a botolo hanem egyböl át dobott a telepítő panelba nalam be kellett allitani a UEFI-T és pacek minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!