Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gepre melyik a jobb windows...

Gepre melyik a jobb windows 10 vagy windows 8.1?

Figyelt kérdés
nekem frissitve lett a gepem windows 10 re meg regen es nemreg kaptam egy frissitest es azota nem megy fel a netre a gep, nem tudtam mar mast tenni alaphelyzetbe raktam es most visszateszi a windows 8.1 et szerintetek igy mar jo lesz???

2017. máj. 14. 11:34
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Semmi baja a Windows 10 -nek. Csak a frissítő telepítés sosem működött normálisan a Windowsban. Akármilyen korábbi Windowst frissítettél, akármilyen újabbra. Millió bug, szemét, meg szívás van utána.

Rakd fel TISZTA TELEPÍTÉSSEL a Windows 10 -et és működni fog mint az óramű.

2017. máj. 14. 11:40
 2/5 A kérdező kommentje:
ha most visszateszi a 8.1 et es menni fog a net en mar annak is orulok, bar a 8.1 el is baj volt regen ezert frissitettem windows 10-re, ezt a tiszan rakd fel nem teljesen ertem mit takar.
2017. máj. 14. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

a win 10 el 3 probléma van.

1. kötelező frissíteni akkor amikor ők akarják, és ezt főleg meetingek vagy kűrva fontos határidős munkák előtt akarják

2.a windows frissítés előszeretettel belenyúl a driverekbe

3. az alsógatyád színe sem lehet titok előttük.

ezen kívül egyébként működésben egy teljesen ok rendszer, a hater-ek a win 8-ra is sírtak pedig a 8.1-es frissítéssel már az is egész használható lett.

2017. máj. 14. 12:02
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

"ezt a tiszan rakd fel nem teljesen ertem mit takar."

Letöltöd a telepítő lemezét, be boot -olsz róla. És ledúrod vele az egész szemétdombot ami most fent van.

Dióhéjban ennyi.

2017. máj. 14. 12:04
 5/5 A kérdező kommentje:
na befejezte es nem tette vissza a regit, nem ertem miért ugyanúgy win 10 maradt, viszont az internetre végre csatlakozik es most nem akarom elkiabálni de egesz jo.
2017. máj. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!