Ezen a gépen elfutna a Forza Horizon 3?
Minden full Low, legkisebb felbontás és csak ablakban futna.
I3 2220
8GB rám
GeForce 630
A demót most szedtem le, addig jut el a játék még betölt de abban a pillanatban ki is lép.
Ennek a kicsi hardverek vagy valami szoftveres probléma az oka ? Állítólag ha nem menne a gépen a storenak nem is lenne szabad engednie, hogy letöltsem.
Nagyon nem. Az egyik legnagyobb gépigényű játék a piacon.
"Állítólag ha nem menne a gépen a storenak nem is lenne szabad engednie, hogy letöltsem."
Nem tudom, ki terjeszti ezt, de ez marhaság. Csak Windows 10 kell a letöltéshez, az, hogy elindul-e, már más kérdés.
Láttam a gépigényét de gondoltam hátha...
Több face csoportban is láttam már, hogy akkor le se engedi tölteni. BF4 már volt rajta az elindult ez pedig már nem akar. A menüben is csak 20fps volt amint betöltött a játék már ki is fagyott. A gép alig 3 éves, inkább konzolos vagyok ezért nem is pakoltam túl benne a konfigolat. Van PS2, PS3, PS4 de egy exkluzív miatt ami nagyon tetszik muszály leszek egy xBoxot is beszerezni ezek szerint.
Mielőtt választ írsz olvasd el a kérdést !
Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!