Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy működik két VGA egy gépben?

Hogy működik két VGA egy gépben?

Figyelt kérdés

Van egy gépem A10-es procival, Radeon R7 265-ös VGA-val amit fejlesztenék. Még egy VGA-t tennék bele.

Lehetséges, hogy mind a kettő egyszerre működik?

Ha az egyik nem ad képet, de a másik (ami most benne van) tökéletesen működik akkor is működhet ez?

A válaszolóknak köszönöm!

2017. máj. 13. 19:43
 1/5 Adam1c1 ***** válasza:
Én laikus vagyok a témában, de az én alaplapom is képes egyszerre két VGA befogadására, ezért utánakérdeztem egyszer ennek, és azt a választ kaptam, hogy természetesen két teljesen egyforma VGA-ra van szükség. Másodszor pedig játékfüggő. DX függő. Sőt, szerintem win függő is, hogy tudnak e egyszerre működni.
2017. máj. 13. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
csak játék fűggő . És nem arányos a 2 kártya cf-ben . Tehát nem lesz pl 60 fps -ből 120 fps-ed egy adott játéknál . Főleg hogy manapság a 2 gb vram a limitáló tényező ebből semmi képen se legyen cf !! A másik a procid egy gyenge f*s. már bocsi de az igazság . Ha bf1 -ben fix 60 fps-t akarsz pl . Akkor inkább válts platformot vegyél egy i5 6500/6600 procit ddr4 16 giga ramot meg egy ddr4 -es lapot le veszed a képfelbontást 900p-re medium beállításra és akkor lesz 60 fps-ed .
2017. máj. 13. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de egy teljesen új gépről van szó amiből ha lehet semmit nem akarok kidobni. Azért gondoltam a VGA bővítésre, mert igazából emiatt vettem meg a gépet. Azt írták, h. 4GB-os benne a VGA, de csak 800MB-osat kaptam sajnos. De egy ilyen normális VGA (2G) annyiba kerülne mint a gépem, ha csak ua. lehet beletenni.
2017. máj. 13. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah értelek hogy r7 265 -ős vga-t akarsz bele venni . használtan vagy újonnan. Ilyen proci mellé felesleges a cf tényleg. De azt nem értem , hogy mért nem ide írtál először amikor gépet akartál venni. Össze lett volna neked állítva egy jobb alternatíva. Te is ilyenkor írsz ide amikor csináltál egy rossz vásárlást. Mennyiért vetted a gépet ?
2017. máj. 13. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Teljesen újonnan 8GB RAMmal van felszerelve és csak vásárlás után jöttünk rá, hogy a VGA nem 4GB-os, pedig utána is néztünk és azt írták, hogy ez nem lehet 1GB.

Egyébként 70.000ft volt gyári Windows 10-zel.

2017. máj. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.