Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egy HP 1000-es...

Hogyan lehetne egy HP 1000-es laser jet nyomtatót kompatibilissá tenni a win 7 op rendszerrel?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy egy régebbi xp op rendszert használó gépen kiválóan működik de ha már a 7-es win alatt nem lehet vele semmit sem kezdeni
2017. máj. 9. 12:17
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Találtam egy leírást, de valami brutál kókányolás az egész:

[link]

Gondolom leírás készítője is átfutott az egyszerűbb megoldásokon, mire erre vetemedett.

Még régebben a munkahelyemen kínlódtam egy ilyen feladattal. Az is a HP 1000 -es sorozatból való volt, de nem pont az 1000 -res. Ott sikerült az XP -s drivert valahogy ráerőszakolni.

Itt pl XP kompatibilis módba telepíti az XP drivert 32-bites Windows 7 alatt. A hozzászólásokból ítélve sok mindenkinek sikerült.

https://www.youtube.com/watch?v=t9wpfc8d-Us

2017. máj. 9. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2017. máj. 9. 12:43
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

Megtaláltam, nekem ez alapján sikerült annó:

[link]

2017. máj. 9. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer :)
2017. máj. 9. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
32 bites rendszeren még működésre tudtam bírni, de 64 biten már nem sikerült. Ezért most úgy használom, hogy felraktam a Virtualboxot arra egy xp-t és így nyomtatok.
2017. máj. 9. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is
2017. máj. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!