Kollégiumba, úgy hogy nem figyelik/ nem érdekli senkit, milyen bitcoingép érné meg?
Hamar jöjjön vissza az ára, 0-24 és aránylag jó árban.
Még annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.
kb 300.000 ft
legalább 8gb ddr3,
tolj bele egy AMD Sempron 145 Processzort,
500gb sata vincsi
meg alaplap és táp.
kelleni fog szünetmentes tápegység is
koleszból nem biztos menni fog, port forwardot is kell állíts.
ha ez nem világos bele se kezdj.
engem az zavar ebben, hogy ahogy elnézem, 70 000 egy olyan videokártya. 5-10 az 350-700 000 Ft
az alaplapok gondolom 50 ezer
tehát 400-800 ezer
gondolom izmos táp kell, winyő szóval ez felmegy félmillió egymillióra.
a pénz meg havi 200 000
gondlom a 10 videokártyánál 200 5-nél jóval kevesebb
vagyis ha csak a hardvert nézzük, hosszu hónapok alatt térül meg nullára, és még ott van a villanyszámla is és a kérdés hogy meddig gazdaságos ez az egész.
szóval egymilliót kellene befektetni.
jó mondjuk befektetni mindenhol kell az igaz. egymilliot befektetni a villanyszámla gondolom havi 50 000 és jön havi 200, villanyszámlát levonva havi 150. kb 3/4 évtől kezdve ez a 150 a havi haszon.
végülis...
(jól számoltam?)
Pontosan számoltál,igen.
10db 470-el, a jelenlegi ETH árfolyamon, 40Ft/KW áram árral számítva $500-t lehet csinálni. (142ezerHUF)
Én úgy vagyok vele ha az ember megteheti,akkor szerintem érdemes belefogni, nem muszáj egyszerre megvenni a kártyákat, lehet szép lassan is.
Valamilyen szinten kockázatos persze, de ha bedől az Ether akkor Ott a Zcash, vagy még sok más amit lehet bányászni hasonló havi bevétellel, valamint folyamatosan jelennek meg az új kripto valuták.
És ha esetleg ez az egész bedől, amire szinte nincs esély, akkor fogom és eladom a kártyákat,alaplapokat és a többit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!