Hogyan fejlesszem a gépemet, hogy normálisan fusson rajta a Witcher 3?
Nos, én nem vagyok nagy gép mumus, ezért szeretném a ti segítségeteket kérni. Egyben vásároltam a Witcher 3-at, az összes kiegészítőjével és 16 DLC-vel, de alacsony grafikán is szaggat kicsit. Nekem valójában nincs szükségem ennél magasabb grafikára, remekül megvagyok ezzel is, a története érdekel, de a kis nüánsznyi szaggatásai idegesítenek, brutálisan azért nem akad. Figyeltem az FPS-t: 25-30 között mozog, a hőmérséklet adatai 50-55 nagyon max 60c körül mozognak.
A rendszer-információról:
64 bites Windows7 Ultimatem van (kedvelem és nem is szeretném fejleszteni, ha nem szükséges).
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20 GHz
Ram: 8,00 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX650
Aztán nem tudom, hogy ez játszik-e, de egy nagy képernyős LG tévén játszom vele.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! :)
Semmi esetre sem ajánlom a GTX950- 2GB-t. Ennyiért már kapsz 1050TI 4GB-t. Az Kb +15% teljesítmény.
Egyébként a Witcher 3 egy vaszabáló játék. Sokkal erősebb (és persze drágább) kártyákat is megizzaszt.
Nekem high és médium között fut 60fps-el.
I3-6100
Gtx 1050 2gb (nem TI)
8gb ram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!