Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó gép "lenne"?...

Sens0r kérdése:

Szerintetek ez jó gép "lenne"? (lent)

Figyelt kérdés

Jelenlegi specifikációm:

Processzor: AMD A10 X4 5800K 3.8GHz FM2

Alaplap: GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H

Tápegység: Thermaltake Hamburg 530W

Proci hűtő: Cooler Master Hyper T4

Videókártya: GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 128bit

Memória: Kingston (2x4GB) DDR3 2400MHz (red version)

Merevlemez: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

DvD-író: Valami Samsung :D

A kérdésem lényege igazából az lenne, hogy bírná-e az alaplapom, ha vennék egy ilyen videókártyát:

[link]

Meg egy ilyen processzort:

[link]

Vagy mit ajánlotok? Jelenleg ezekre van keretem, és ezeket néztem ki, de lehet, hogy még hozzácsapok 8gb ramot, nem tudom. A lényeg, hogy most csak új procira és videókártyára akarok pénzt kiadni!

Nyugodtan írjátok le a véleményeteket, várom javaslataitokat, előre is nagyon köszönöm!

2017. máj. 2. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
A proci nem megy bele ebbe a lapba. Más a foglalata.
2017. máj. 2. 21:16
 2/4 szántóvető ***** válasza:
nyilván sejted hogy amd lapba nem pakolhatsz intel procit.20 körül még találsz új h61-es lapot,az i5 proci is nagyjából ennyi használtan.plusz a kari,tehát elég szép kis összeget kell beletolnod a gépedbe.
2017. máj. 2. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább egy keretet mondj, majd összeállítunk valamit.
2017. máj. 3. 00:29
 4/4 szántóvető ***** válasza:

a privát kérdésekre a válasz:

-azért írtam h61-es lapot mert abba jó az általad kinézett proci.

-ha csak 1050 ti karit veszel akkor a procid nem fogja tudni kiszolgálni mert gyenge hozzá.vagyis cpu limited lesz.

2017. máj. 3. 06:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!