Két gépet összelehet kötni USB-vel vagy SATA kábellel?
Figyelt kérdés
Az USB-ről olvastam pár dolgot de SATA kábellel összelehet két gépet kötni úgyhogy egyik vége az egyik gép alaplapjába a másik vége a másik gép alaplapjába?2017. máj. 2. 18:19
1/7 anonim válasza:
Fizikailag össze lehet kötni, de vagy kárt/zavart okoz, vagy nem csinál semmit. Pár száz forint egy UTP kábel, ne ezen akarj spórolni!
2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg is UTP kábelel van összekötve a helyi hálózatra.
És az USB-s megoldás?
Két gépet szeretnék összekötni mivel helyihálózaton 10MB/S sebesség a legnagyobb.
2017. máj. 2. 18:32
3/7 anonim válasza:
Ha nem Pentium 1-es gépekről beszélünk, akkor vagy a kábel rossz, vagy a beállítás. Kb. 10 éve minden alaplap gigabites kártyával jön. Direkt kapcsolatnál annak működni is kéne. Vegyél egy rendes kábelt.
4/7 A kérdező kommentje:
CAT6-os kábelek vannak, a routernek lassú a LAN portja.
2017. máj. 2. 18:38
6/7 Derwer válasza:
Akkor vegyél gigabites switchet vagy kösdd direktbe a gépeket.
7/7 anonim válasza:
Ha sima usb kábelekkel kötnéd össze a gépeket, akkor zárlatot okozna mindkét gépben és tönkremenne az alaplapjuk.
Usb link kábel kellene, de szerintem jobban megérné egy olyan router, minek gigabites portjai is vannak, nekem 60 MB/sal másol, a lassú merevlmezek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!