Hogyan tudnám kitörölni?
Figyelt kérdés
A facebook messengeren kaptam egy új üzenetküldési engedélykérést. Amit sem megnyitni, sem elolvasni nem akarok. Tudom ki küldte és nem vagyok rá kíváncsi. Hogyan tudnám kitörölni illetve letiltani, hogy ne kelljen megnyitnom és elolvasnom. És nem szeretném, ha látná, hogy elolvastam. Csak szeretném kitörölni Egyenlőre ott jelez pirossal és nem szeretném látni. Köszönöm!#facebook;messenger;üzenetküldési_engedély_kérés
2017. máj. 2. 08:16
1/2 anonim válasza:
Telefonon rámész arra, h engedélykérések -> megjelenik aki írt van mellette egy pipa meg egy x -> rákattintasz az x-re -> megkérdezi h törlöd az engedélykérést? -> törlés
Gépen: itt is engedélykérések -> aki írt ami mellett ott van egy "beállítások" jel -> ott tudod törölni meg van olyan hogy letiltás, némítás, mehjelölés kéretlenként
remélem nagyjából érthető és tudtam segíteni:)
2/2 A kérdező kommentje:
ááá köszönöm szépen! :) Ezt a beállítási jelet kerestem :) Így már okés :)
2017. máj. 2. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!