Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha hiányzik az...

Mit tegyek ha hiányzik az isdone. Dll?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékot, és amikor telepíteni akarom, akkor nem sokkal a telepítés kezdete után egy hiba üzenetet küld és megállítja a telepítést. Nagyon sok féle módszert kipróbáltam, de nekem semmi sem működött. Lehet azért mert eléggé béna vagyok számítógépekkel. Le tudná valaki részletesen írni, hogy hogyan kéne megjavítani?

2017. ápr. 30. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
A legegyszerűbb mód ha csökkentett módban indítod el az operációs rendszeredet (alaplaponként eltérő lehet de általában a gép bekapcsolása után nyomogatni kell az f8-at, és bejön a választómenü), majd ott telepíted fel az adott programot.
2017. ápr. 30. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez miben is segít pontosan? Nem az a gond, hogy elindult valami, más problémára meg nem lenne ez megoldás.

Ha nem értesz hozzá akkor ne egy szarrá tömörített sufnimegoldást akarj telepíteni, ha már az árát sajnálod legalább egy olyan verziót szedj le ami csak a crackben tér el az eredetitől.

2017. máj. 1. 05:35
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Olyan játékot szedtem le, ami nem igazán tér el az eredetitől, máskor is töltöttem le már erről az oldalról, és azok a játékok működtek.
2017. máj. 1. 06:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiába indítom el csökkentett módban, ugyanott megakad és nem megy tovább, valamilyen más ötlet?
2017. máj. 1. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:

2, volt akinek sikerült csökkentett módban.

A lapopófájl méretét növelném, több tippem nincs.

2017. máj. 2. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Lapozófájl*
2017. máj. 2. 16:49
 7/7 Sanya_HUN válasza:
Isdone.dll hibát általában a virtuális memória telítettsége miatt jelez, ha nagyobbra állítod akkor ez a probléma megszűnik.
2018. jan. 21. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!