Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CSGO-hoz elég lenne ez a konfig?

CSGO-hoz elég lenne ez a konfig?

Figyelt kérdés

Ezzel a konfiggal hogy menne a CSGO?

4GB RAM

Q6600 Processzor

HD7770, GTX 730, R7 240 (szerintetek melyik?)

2017. ápr. 30. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ajánlottam egy konfigot, I5 3470-el és 5570-el, 60K-ért.

[link]

Nem értem miért kell még egyszer kiírni a kérdést.

2017. ápr. 30. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom mert az a gép egy hulladék ennyiért, nem csoda ha nem kapnak rá.

Az egyik legsikeresebb játékról van szó, gyakorlatilag minden létező hardveren tesztelték, találsz róla videót youtubeon az alapján döntsd el.

2017. ápr. 30. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

#2.

De miért is?Körülnéztem a hardverapró-t és nem igen kapni jobbat.Amit igazán számít hogy az a konfig nem papírházban van illetve normális a tápegység.

Vagy csak az számít hogy vigye csillió FPS-el a játékokat aztán egy áramszünet meg hazavágja az egészet?

Amúgy az előzmény azt volt hogy olcsón kell neki egy konfig CS:GO-ra.

2017. ápr. 30. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A táp típusát sehol nem látom leírva, de 12-13 körül már bőven van jó minőségű táp, újan, aligha lehet érv. Ház szintén van normális ennyiért, újan(olyan amibe esetleg bele is fér egy normális hűtő, nem egy ilyen irodai fos). Tartogasd az ócska szövegedet azoknak akiknek elég annyi hogy kórájfájv, "12 magos gamer amd" gépet nem árulsz véletlenül? Tudod, valami 2ghz en járó 15 éves szerver procival.
2017. máj. 2. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!