Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy megfestett képet mennyi...

Egy megfestett képet mennyi idő digitálisan újra megalkotni photoshopban?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idő megjavítani egy autót? Attól függ, hogy ki javítja, hol, mivel, és hogy mi a hiba.

Ha Kazimir Malevics "Fehér alapon fehér négyzet" című képét kell rekonstruálni, azt Photoshopban egy perc alatt megcsinálom. Ha Rembrandt Éjjeli Őrjáratát szeretné egy 10 éves kislány megfesteni Paintben, az már egy icipicit tovább fog tartani.

2017. ápr. 29. 12:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván olyan emberre gondolok, akinek van nem kevés tapasztalata a programban és ért is hozzá, jó szeme van hozzá. A hibára kitérve, hiba mondjuk, hogy nem lenne benne csak éppen ha csak simán lefotózzuk fényképezőgéppel az nem lesz olyan minőségű, mint amilyennek lennie kellene, ezért mondtam, hogy 0-ról megcsinálni kellene a képet. A "hol?" kérdésre nem igazán tudok mit mondani, mivel az ha van egy megfelelő erősségű géped, akkor SZERINTEM teljesen mindegy, hogy hol avgy.
2017. ápr. 29. 13:06
 3/3 tabaki ***** válasza:

"ha csak simán lefotózzuk fényképezőgéppel az nem lesz olyan minőségű, mint amilyennek lennie kellene"

Szerintem mindenki jobban jár, ha inkább béreltek egy gépet, amellyel olyan minőségű lesz, vagy megbíztok egy hivatásos fotóst, akin számonkérhetitek. Bizonyára nem lesz olcsó, de még mindig jóval a teljes átdolgozás ára alatt lesz. De valójában még mindig nem árultál el a feladatról semmit, még csak bemutatóképet sem töltöttél fel valahová. Ennek az alapján ki-ki úgy képzeli el a problémát, ahogy akarja.

2017. ápr. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!