Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fifa17 vagy Battlefield 1?

Fifa17 vagy Battlefield 1?

Figyelt kérdés
Összegyűjtöttem az árukat csak nem tudom hogy melyik játékot vegyem meg. Szerintetek?
2017. ápr. 25. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Két különböző kategória.
2017. ápr. 25. 22:03
 2/5 anonim válasza:

Konzol vagy PC?

Battlefield 1-ről tudok nyilatkozni.

Konzolon sokkal kiegyenlítettebb a küzdelem, PC-n viszont haverom elmondása szerint mindenki Scout class-szal megy, azaz Sniper. Megmozdulni nem lehet a játékban, mert azonnal kiszednek.

Úgyhogy, ha konzol, akkor szerint BF1, aztán, ha tetszik, akkor Session Pass-t mindenképpen vedd meg hozzá.

2017. ápr. 25. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, mindenképp vegyen hozzá season pass t, adjuk csak a pozitív visszajelzést hátha legközelebb már csak 3 fegyvert kapunk alapból hogy a season pass még jobb üzletnek tűnjön.
2017. ápr. 25. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. ápr. 26. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A Battlefield 1-et semmiképpen. Ahogy említették előttem, egy nagy sniperfeszt az egész játék. Ezen kívül egyszerűen nincs benne tartalom. Egy hónap alatt minden megnyitható dolgot megszereztem benne, onnatól már nem maradt semmi, amiért érdemes lenne hajtani, gyűjtögetni.

A FIFA17-et pedig csak akkor ajánlom, ha van Xbox kontrollered. Cselezni csak azzal lehet, és az online módban (ami az egész játék szíve-lelke) halálra fognak szívatni, ha billentyűzetről nyomod.

2017. ápr. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!