Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépes alapismeretek....

Számítógépes alapismeretek. Milyen oldalt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

05-14 17:42

Így vagyunk (voltunk) ezzel mindnyájan.

Mert senki sem szőrös bök(b=t)kel született.

Én is köszönöm a sok hasznos linket.

05-14 17:33 Nagyon gagyi.Az az emelet, csak másik ajtó!!

2010. máj. 17. 10:23
 12/18 anonim válasza:

www.wigwam.hu

végezz egy ecdl-t is ha van kis pénzed.

muszáj mostmár megtanulni, enékkül még éjjeliőr se lehetsz.

sok szerencsét.

2010. jún. 2. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:

19:25 Ezt ajánlottad! (Esze semmi, fogd meg jól!!!)

[link]

2010. jún. 3. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Az ELO tanfolyamai nagyon jók, sokat lehet tanulni. ECDL vizsgára felkészítés is van. Munka mellett, otthon tanulhatsz.

[link]

2010. jún. 3. 18:00
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi,köszi.

Szóval az a méreg hogy halvány sejtéseim vannak,hogy mennyi mindent lehetne csinálni egy számitógéppel,én meg csak ülök előtte mint egy majom. De hát az én korosztályom erről egy kicsit lecsúszott.40 felett.

2010. jún. 3. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve, 42 évesen ültem le először számítógéphez, vagy 18 éve. És együtt fejlődtem vele, mert folyamatosan dolgoztam számítógépen. Most már vagy hat éve van itthon is gépen, három éve internetem is. Merek Windows-t telepiteni, a többiről nem is szólva. Meg lehet tanulni, akárhány éves vagy.
2010. jún. 3. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak annyit: három évvel ezelőtt kezdtem, amikor még azt sem tudtam, hol és hogyan kell bekapcsolni.Most LXX vagyok.Folyamatában mindent elolvastam - itt az interneten - megpróbáltam járni tanfolyamra úgy félidőben.A tanfolyam vezető azt tanácsolta, inkább maradjak odahaza, mert ott csak visszafejlődök, ha pedig maradok, segitsek neki az abszolut kezdőket oktatni.(Ez nem öndicséret akart lenni!!)Szakkönyvet sem vettem a kezembe - mert azok általában úgy vannak leirva, hogy én ne értsem meg.Saját magadnak kell kitapasztalni mindent:ehhez pedig szorgalom, önuralom, türelem és sok idő kell.(Ez utóbbi tág fogalom, már mint az, hogy sok idő)Csak ennyit.
2010. jún. 4. 09:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Önképzéssel soha mindent el lehet sajátítani. Én azóta tanultam rengeteget, mióta itthon van internetem. Nincs mögöttem rendszergazda, se informatikus, magad uram, ha szolgád nincs, meg kellett tanulnom. Két és fél év alatt nagyon jól sikerült.
2010. jún. 4. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!