Van egy Huawei P9 Lite telefonom. Mit csináljak? (többi lent)
Egyik nap történt az hogy lefagyott, kikapcsolt, és a kezdőlap eltűnt, vagyis ahol van volt az időjárás, zenelejátszás, stb..., és a mappákból is az alkalmazások kijöttek, és most minden szét van szóródva. De van mé egy, pl. amikor ma is Critical Ops-oztam ki akartam lőni valakit erre elkezdett buggolni, és mintha késne már nem is ottvan a játékos és én meghaltam. Nem tudom mi lehet a baj, már átvizsgáltam vírusírtóval (Avast) és semmi. Néha-néha lefagy de az ritkán van.
ui. bocsánat ha rossz témában tettem fel a kérdést
Kedves Uram/Hölgyem, a probléma forrása: Halvány lila gőzöm sincs. :D
Egy biztos, ha rendszeresen csinálja, akkor irány a szerviz. Már, ha van még rajta garancia.
Egy ilyen esetnél még egy újratelepítést tudok javasolni.
De, ha így is csinálja, akkor mindenképpen szerviz.
Garancia hiányában, sok sok pénz a szervizre.
Menüpontok:
Beállítások
Egyéb beállítások vagy további beállítások
Gyáribeállítások visszaállítása
Telefon újraindítása
Ez így nyers, és nem is biztos, hogy így találsz rá. Itt van egy angol videó, remélem tudod követni. Magyar nem találtam. [link]
Telefonon irok a gyakori kérdésekre jelenleg, azért is van a YouTube elött, hogy m.youtube vagyis mobil.YouTube...
Lényegtelen, remélem a videó működik és remélem hogy tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!