Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok mondani egy jó Youtubos...

Tudtok mondani egy jó Youtubos csatornát ahol Pc hardverekker foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Magyar nyelvű csatornákra lennék kiváncsi.Előre is köszönöm!

2017. ápr. 23. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Volt régen a hardvertesztek nevű csatorna. Már nem tölt fel videókat. Már csak olyanok vannak sajnos, akik csak reklámcsatornák, mint a t...r tech, de őket és a hasonlókat nem ajánlom. Hardverügyben inkább olvasgatok. Mindenki ismeri a prohardver.hu-t, már régóta olvasom őket és náluk nincs jobb. Egy youtube csatorna sem tud olyan információkkal és hírekkel szolgálni, mint egy igazi hardveres weboldal, ahonnan sokat tanulhatsz a hardverekről.
2017. ápr. 24. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
TheVR tech
2017. ápr. 25. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

A thevr tech egy, semmit mondó, reklámcsatorna, ahol csak a prospektusok adatait olvassák fel, közben képeket mutatnak, a reklámozott termékről. Felesleges nézned.

Az előbb írtam.

Igazi információkat, hardverhíreket a prohardver.hu ad át. A prohardver.hu-nak olyan újságírói vannak, akik egyetemi szinten értenek a hardverekhez. Ott van Abu, aki egy hardverzseni. Tőle tanulhatsz. Ez egy olyan téma, amit olvasni kell, nem nézni. Ezért nem csatornát ajánlok. Külföldön van pár értékelhető PC hardver csatorna, de magyarban nincs.

A prohardver lassan már 20 éves. Ha még túl fiatal lennél, ha nem ismernéd:

[link]

2017. ápr. 25. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem szeretem reklámozni mert nincs ínyemre a stílusa:

Devonersal HD

(nem olyan régi a kérdés hogy ne válaszoljak rá)

2017. jún. 5. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;) A prohardvert persze én is ismerem és olvasom :)
2017. jún. 11. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!