Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sony xperia L telefonra nem...

Zalán kérdése:

Sony xperia L telefonra nem jó recovery t raktam, és azóta nem kapcsol be megoldás?

Figyelt kérdés
Szóval nem jó recoveryt raktam rá és nem kapcsol be töltést sem veszi így a gépre sem tudom rá dugni van valami megoldás hogy működőképes legyen? Előre is köszi a válaszokat!
2017. ápr. 22. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
flashtoolból a gyári ftf-et visszaflashelni.
2017. ápr. 22. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem érzékeli usb n keresztül, de szerintem lemerült az akksi csak nem veszi a töltést :(
2017. ápr. 23. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

flashtool használatatot tudod?

telefon lekötve,lehúzva usb-ről.flashtoolban rámész hogy flash,és vársz,amíg KI NEM ÍRJA,hogy most csatlakoztasd a telót.

ilyenkor elkezded nyomva tartani a hangerő le gombot,és miközben nyomod,úgy dugod rá usb-re.ilyenkor flash mode-ba teszi a telót,és kezdődik is.

xperia sp-nél legalább is így volt,kismilliószor flasheltem újra amikor valami elcsesztem a rommal.gondolom L-nél sincs másképp

(az első alkalomnál én is nagyon bef stam :D )

2017. ápr. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!