Bios frissítést akarok csinálni! Leszedtem a legújabb frissítést, felmásoltam pendrive ra de a bios nem látja! Lemezre akarom kiírni de ott ISO fájlba kell kiírni vagy csak elég ha az exe fájlt írom ki?
valami nézz még át
mert a bios fájl, az se nem exe, se nem iso
Milyen lapról van szó?
Milyen kiterjesztésű fájl töltöttél le?
Régebbi lapok nagy része csak fat32 usb kezel bios szinten!!!!
Láthatólag fogalmad sincs róla, mi az a BIOS, és hogyan kéne frissíteni. Először is, kell-e egyáltalán? Én csak akkor csinálok ilyet, amikor valami hardvereszközzel ütközik a BIOS, azaz kb. szökőévente. Az utóbbi fél évben három munkatársam tizenéves gyereke frissítette olyan szerencsésen a BIOS-át, hogy haza is vágták vele az alaplapot, szervizben sem tudtuk megmenteni őket. Mindegyiküktől megkérdeztem, ugyan mi baja volt a gépnek, hogy BIOS frissítésre volt szükség, a válasz: "hát, semmi baja nem volt, de nekem azt mondták, hogy azt frissíteni kell".
Ha nem tudjátok, hogy kell, ne piszkáljátok a BIOS-t.
Azért akarok bios frissítést csinálni mert van egy 4 magos procim de nem megy vele a gép! Azt írja hogy bios frissítés kell! Utána jártam ezt a 4 magos procit még kezeli!
Alaplap neve Fujitsu Siemens D2584-A1!
A bios frissítés neve: FTS_FlashBIOSUpdateUSBStick_600118_1032121.EXE
mérete 2MB
Uramisten, ez egy 12 éves alaplap! Ha ló lenne, azt mondanám, lődd agyon, ne szenvedjen.
Négymagos processzorból egyedül a Core 2 Quad-ot támogatja, a tiéd ilyen?
A pendrive FAT formátumra van formázva? Mert az NFTS-t ezek a matuzsálemek nem szokták ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!