Valaki segítene? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy a telefonom ugye állandóan kiírja hogy elfogyott a tárhely. Mindent megcsináltam, alkalmazások, fényképek, zenék az SD kártyán vannak, Clean Masterral rendszeresen tisztítom a RAM-ot, törlöm a hirdetési adatokat. Alkalmazásól viszont nem akarok törölni, így is elég sok mindent töröltem, ezekre meg egyszerűen szükségem van. Igazából nekem már az is elég lenne, ha nem csipogna minden egyes órában az intelligens kezelő és el tudnám tüntetni azt az értesítést, mert marhára zavar, de van van valami tippetek, mivel szabadíthatnék fel még több helyet, nekem az is jó. Valaki tudna segíteni?2017. ápr. 18. 10:11
1/3 anonim válasza:
/data könyvtár van tele.
Azzal hogy a legtöbb alkalmazást átrakod SD -re, nem nyersz sokat.
Az adatai nagyrésze meg marad /data -ba, amit csak root joggal tudsz manuálisan szelektálni.
Itt vannak még régebben telepített programok után maradt több 10 olykor több 100 MB szemét.
CM, CC és társai ehhez nem férnek hozzá, csak az épp telepített programok, és azok SD tárhelyen tárolt adataihoz.
Legkönnyebben egy HardReset -el lehetne, de akkor minden törlődik.
2/3 anonim válasza:
Néha megkeresnek hogy manuálisan pucoljam ki adb -n keresztül, de ez elég költséges tud lenni.
Mindenképp csinálni kell róla egy mentést Recorvery menüből elötte.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :) Akkor valszeg kimentek mindent és resetelem az egészet a rákba
2017. ápr. 18. 10:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!