Mennyiért adhatnám el használt laptopomat?
Szeretném eladni a laptopomat mert pcre váltanék, de nem tudom pontosan mennyit is érne most a laptop és hogy hol a legérdemesebb eladni. Spec.:
CPU: Intel Core i5-4210U 1,7GHz
RAM: 8GB Kingston RAM
GPU: Intel HD Graphics 4400
1 éves a laptop, karcmentes és folyamatosan portalanított
Mi a laptop pontos típusa a G50-70 után kell még lennie valami számnak. Például G50-70 59-424342, vagy 59-431695, stb.
A Windows az hozzá járt?
Rendszerváltozat: LENOVO_MT_20351_BU_idea_FM_Lenovo G50-70
Nem járt hozzá, én rakattam rá egyik barátommal ezért is nincs lemezem, de van örökké érvényes kódja amíg addig jó míg más OS rá nem rak.
Ha az a gép típus nem megfelelő akkor ez:
LENOVO 20351 Lenovo G50-70
(bocsánat nem értek annyira az informatikához)
Tedd fel ezt a programot kérlek:
Ez egy rendszer diagnosztikai program, megmondja pontosan, hogy mi van a gépedben. Csinálj a kapott eredményről egy print screent, töltsd fel valahova és linkeld be ide nekünk. Mert mindenhol említenek dedikált GPU-t, és jó lenne tudni, hogy a tiédben van-e.
Kb. így nézzen ki a kép, hogy mindent lássunk:
Itt meg választhatsz egy neked szimpatikus képfeltöltőt.
Amúgy a Windows nem játszik, ha nem a géphez lett vásárolva, vagy nem előre telepített (így vetted a gépet), hanem utólag lett rá rakva, mert azt bárki be tudja magának szerezni.
Nem a géphez vásároltam és nagyon köszönöm a segítőkészséget!
Én is köszi! Olyan 50-60 körül meglehet próbálni. Mutatok példákat, hogy miért ennyiért.
Itt van ez a gép, 55.000 Ft. Ugyanaz a proci, ugyanakkora RAM, ugyanakkora HDD. Csak ehhez van dedikált videokártya, neked meg nincs. Sőt, FullHD felbontást tud, a tied nem.
Itt van ez a gép, 70.000 Ft. Proci, memória ugyanannyi. Csak ez touch rendszer, Windows jár hozzá, és HDD helyett SSD.
Ezen az oldalon nyugodtan megpróbálhatod eladni, fényképezd le, írj le róla mindent, de nincs Windows hozzá, azt vedd ki. :) Az Intel HD Graphics önmagában értéktelen, mivel valami kell, hogy kép legyen a kijelződön. Ha van még rajta gari, akkor simán mehet 60-ért. De ennél többet nem ér, mert 70-ért már Windowsos SSD-s touch gépet kapsz. Bár német nyelvű billentyűzet, de ez nem oszt nem szoroz az árán.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!